Mascarat
Altea

Costa Blanca, Spanje
 
 
 
 
 
 
 
TE HUUR  

 

Facebook

FacebookVolg ons op... Facebook

 

Autohuur Spanje ................ Car Hire Spain

Centauro rent a car
Centauro rent a car

PROPERTY OF THE MONTH
Ref: - - 0 €

House m2:
Plot m2:
Bedrooms:
More details
 

MASCARAT

Mascarat heeft een professioneel en dynamisch team, dat klaarstaat om U in meerdere talen te begeleiden om Uw droomhuis te vinden, of U te assisteren bij het verkopen van Uw perceel of percelen aan de Costa Blanca.

Wij willen U het gevoel geven dat U in goede handen bent bij Mascarat, en met onze ervaring zullen wij U begeleiden bij het verkoop of aankoopproces. Wij onderscheiden ons van andere makelaars doordat wij speciale technieken in onze begeleiding en coaching gebruiken om U te helpen Uw wensen en criteria te formuleren. Dit is het belangrijkst in het proces om een huis of vakantieverblijf te kopen. Door extra tijd met U door te brengen hebben wij de kans om U beter te leren kennen zodat wij onze service meer op U persoonlijk kunnen afstemmen.

Onze missie is dat U het gevoel hebt dat U als koper of verkoper van Uw perceel in Spanje alle zorg krijgt. Wij streven er naar dat U zo´n goede en complete service ontvangt dat U ons en onze service gerust kunt aanbevelen aan anderen. Dan weten we dat we geslaagd zijn.

Mascarat - Uw makelaar aan de Costa Blanca.

 


Ver Inmobiliaria Mascarat en un mapa más grande